Gülşehir’e bağlı Gümüşkent Köyünde,Gülşehir 2 nolu ASM Doktoru Havanur Gövercin başkanlığındaki ekip, Kadın Hastalıkları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptılar.
Gümüşkentli kadınların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda,Dr.Havanur Gövercin Kadınların karşılaştığı aktif mesane (İdrar Kaçırma) konusunda katılanlara bilgi verdi.
2 nolu ASM görevlisi Naciye Atar konu ile ilgili hazırlanan sunumları Gümüşkentli kadınlara izlettirdi.
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü’nden toplantıya katılan Nurcan Kürkçü, Burcu Kadıoğlu,Gülşehir Toplum Sağlığı merkezinde görevli Hülya Soytek ve Dilek Altınpınar Göl,yine kadın hastalıklarından olan Vajinit Enfeksiyonları konusunda katılanları bilgilendirdiler.
Bilgilendirme ve sunumların izlenmesinin ardından soru-cevap yolu ile Gümüşkentli kadınlar anlatılan hastalıklar ile ilgili akıllarına takılanları öğrendiler.
Bilgilendirme toplantısı ile ilgili haber sayfamıza konuşan Gövercin;
“2 Nolu ASM’nin görev alanında olan Gümüşkentli kadınların yaptığımız toplantıya yoğun katılımları bizi memnun etti,onlarla günlük hayatta sıkça karşılaştıkları kadın hastalıkları ile ilgili bilgilendirme yaptık,Nevşehir ve Gülşehir’den gelen Sağlık görevlileri ile birlikte Gümüşkentli hanımlara inşallah bir faydamız olmuştur.Ayrıca Gümüşkent Muhtarı Ömer Arun’un ev sahipliği içinde teşekkür ediyoruz.”dedi.
Toplantıdan Kareler

IMG-20160517-WA0000
İbrahim Uludağ