Kapadokya Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Levent Güneş ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin en çok takip edilen haber kanalı www.fibhaber.com u ziyaret ettiler.

Öncelikle Kapadokya Spor Kulübü Başkanı Av. Hüsnü Güneş’in selamlarını ileten Kapadokya Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Levent Güneş , bunu her yerde çok açık bir şekilde ifade ediyorum. Nevşehir de gündemini belirleyen ve herkesimin takip ettiği İnternet Gazetesi www.fibhaber.com u başarıları için teşekkürlerimizi sunuyor başarılı çalışmalalrınız için sizi ve ekibinizi tebrik ediyoruz dedi.

Güneş : FİB Haber Nevşehir'in En Etkin ve En Başarılı Gazetesi

Güneş, FİB Haber'in artık kendini kanıtlamış başarılı bir gazete olduğunu söylerek, “Öncelikle yeni yerinizin ve yeni yüzünüzün hayırlı olmasını diliyorum. FİB Haber.Com , şimdiye kadar elde etmiş olduğu başarılar ile kendini kanıtlamış bir gazete. Dürüst ve ilkeli yayın anlayışınızın da bundan sonra aynı şekilde devam edeceğinden eminim. Allah yolunuzu açık etsin” dedi. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çapacı ilimizde faaliyet gösteren Kapadokya Spor'u özellikle ferdi ve salon sporlarında göstermiş olduğu başarıları ve destekleri için Başta Sayın Hüsnü Güneş ve tüm yönetiminizle birlikte tüm sporcu kardeşlerimize teşekkür ederek.Nevşehir gençliğini spora teşvik eden bu güzel çalışmalarınızın devamını diliyoruz dedi.