NEVŞEHİR(MHA) Karayolu Trafik Yol Güvenliği Araştırma Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Şahin Güneş, 03-11 Mayıs tarihlerinde kutlanan Trafik Güvenliği haftasını kutladı.

Güneş konuyla ilgili açıklamasında; “Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, trafikte yaşanan can ve mal kayıplarının azaltılması amacı ile 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununa bağlı Karayolları Trafik Yönetmeliğinin 170.maddesi hükümleri doğrultusunda tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü “Karayolu Trafik Güvenliği Günü” devam eden hafta ise “Karayolu Trafik Haftası ” olarak kutlanmaktadır. Trafik; sevgi, saygı ve hoşgörüyle güzeldir." ve "Trafikte önce siz örnek olun! Diğerlerinin değiştiğini göreceksiniz." 
bilinciyle vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir trafik ortamında ulaşımlarının sağlanması amacıyla denetimler ve uygulamalar kararlı bir şekilde devam etmektedir. Bu vesile ile Nevşehir emniyet müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Trafik Şube Müdürlüğümüzün değerli yöneticilerine, çalışanlarına ve ilimizde trafiğin düzenli bir şekilde seyir ettirilmesinde katkı sağlayan herkesin haftasını kutluyorum” dedi.