Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nden Emniyet Genel Müdürlüğü'ne APK uzmanı olarak atanan Ömer Gurulkan, Emniyet personeli ile vedalaşıp Nevşehir'deki görevinden ayrıldı.Gurulkan giderayak açıklamasında imalı konuşarak; -"Ben hesaplarımı hesap gününe bırakıyorum" dedi.

 

Hayat içinde yapılan haksızlıkların ahirette görüleceğine inandığını için kendisinin helalleşerek ayrılmayı sevmediğini ifade eden Gurulkan konuşmasına şöyle devam etti:

 

"Benim son sözlerim ben helalleşerek ayrılmıyorum. Helalleşerek ayrılmama sebebim şu. Hayat içerisinde insanlara bir sürü haksızlık yapıyoruz, yapıyorum diye düşünüyorum dolayısıyla hesapları açık bırakıp gitmek. Bende hakkı olan herkes benden haklarını almak için ellerinden geleni yapsın. Ahirette de ihtiyacınız olabilir sıkışırsınız ufak bir şey bulsak diye orada gelirsiniz beni yakalarsınız hakkınızı alırsınız belki bu sizi kurtarabilir. Belki bilmeden size bir haksızlık etmiş olabilirim aynısının tersini de düşünüyorum. Dolayısıyla ben hesaplarımı hesap gününe bırakıyorum hepinize çok başarılar diliyorum, mutluluklar diliyorum son sözüm kendinize iyi bakın."

 

Gurulkan, konuşmasının ardından törene katılan meslektaşları ile tek tek tokalaşarak Nevşehir Emniyet Müdürlüğü görevinden ayrıldı.

 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanı Mehmet Yüksel'in, 17 Eylül Pazartesi günü görevine başlaması bekleniyor