Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde özellikle yaz aylarında bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği Sadabad Parkında belediye temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Çevre duyarlılığının önemine dikkat çekerek havuzlara atık ve çöp atılmaması yönünde vatandaşları uyaran Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, “Sadabad parkı havuz ve kanallarını işçilerimizle beraber temizleyerek, yeni sezon öncesi çalışmalara hız verdi. Görsel temaların giderek önem kazandığı ilçemizde çalışmalarımız, vatandaşlarımız tarafından büyük bir beğeni ile karşılanıyor. Havuzların bakım ve temizlik işleriyle uğraşan ekiplerimiz de kontrolleri elden bırakmıyor" dedi.
Öte yandan Sadabad Parkında hazırlanan projeleri aynı titizlikle uyguladıklarını belirten Vahdi Arısoy, Parkın rengarenk bir görüntü kazanacağını söyledi.
Belediye tarafından Sadabad parkında bulunan 3 adet süs havuzu ve 1 yapay şelalenin temizlik ve bakım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlara görsel ziyafet sunacak olan havuzlar temizlenerek taban tesviye betonu atıldı helikopterlerle düzeltilerek renklendirme çalışmaları devam ediyor.
Led ışıklı aydınlatmaları ile sadabad parkı akşamlarına renk katacak olan şelale ve havuzlarımız yeni sezon öncesi bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacak.