Kapadokya, hayal ettiği denizine kavuşuyor...AnadoluJet’in 30 Nisan 2014 tarihinde başlayacak...

Nevşehir Antalya uçak seferleri 30 Nisan 2014 tarihinden itibaren başlayacak.

Nevşehir - Antalya uçak seferleri 30 Nisan 2014 tarihinden itibaren başlayacak. Ancak tabi ki bu uçak seferlerinin devam edebilmesi için Nevşehir'in Antalya uçak seferlerine sahip çıkması gerekiyor.

Erzurum, Kayseri gibi büyük şehirler şimdi Nevşehir'e gözü dikti. Çünkü Nevşehir halkı ve sivil toplum kuruluşları tarafından Nevşehir - Antalya uçak seferlerine sahip çıkılmadığı takdirde Kayseri ve Erzurum Antalya seferlerini yapmak için Türk Hava Yollarına başvurularını yaptılar.

Nevşehir milletvekilleri, Belediye Başkanı Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortaklaşa çalışmalar neticesinde ve en önemlisi Türk Hava Yolları Nevşehir Şube Müdürü Osman Taha Küçük'ün yoğun uğraşları sonrasında 30 Nisan 2014 tarihinde başlaması planlanan Nevşehir-Antalya uçak seferlerine Nevşehir halkı tarafından sahip çıkılmadığı takdirde bir başka ile kaydırılacağı öğrenildi.

Siyasilerimiz Bürokratlarımız üzerlerine düşen yaptı,söz Nevşehir halkında...

Şimdi bizlerin yapması gereken Antalya-Nevşehir  uçak seferlerine sahip çıkmaktır. THY özel günlerde yüksek indirimlerle kampanyalar yapıyor. Nevşehirliler, uçağımıza sahip çıkalım ve Haydi Nevşehir'in yolunu açalım"...