NEVŞEHİR(MHA) PTT Nevşehir Başmüdürü Bülent Uğurtepe, 2014 yılında PTT hizmetlerinin tanıtımı konusunda önemli çalışmalara imza atacaklarından bahsederken, Vatandaşların birçoğunun PTT bünyesinde verilen hizmetlerden bilgi sahibi olmadığını dile getirdi.

PTT Nevşehir Başmüdürlüğü bünyesinde personel sıkıntısı yaşandığını, özellikle teşvikle birlikte Ağustos ayından itibaren personel konusunda çekilen sıkıntının yeni sözleşmeli personel alımları ile giderilmeye çalışıldığını ifade eden Uğurtepe, 2014 yılından itibaren daha etkin bir hizmet ulaştırma gayretinde olacaklarının altını çizdi.

Her geçen gün PTT Nevşehir Başmüdürlüğünün işlem sayısını artırdığını söyleyen PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, “İşlem sayımız benim istediğim seviyede olmasa da her geçen gün artıyor. 2014 yılından itibaren verdiğimiz bütün hizmetlerimizi vatandaşlarımıza daha etkin bir tanıtma çabası içerisinde olacağız. Halen vatandaşların birçoğu PTT’ de sadece posta hizmeti veriliyor zannediyor. Ama bankacılık hizmetlerimiz ve kargo hizmetlerimize gösterilen ilgi de zamanla artıyor. Özellikle kargo hizmetlerimizin yeni yılla birlikte daha fazla Vatandaş tarafından ilgi göreceğine inanıyorum” dedi.