Aksaray'da son iki gün içinde iki genç erkek cesedi bulundu. Enteresan olan her iki cesedinde aynı ipuçları taşıyor olması.
Dün yaşanan olayda Kadir Çekiç isimli bir genç Aksaray da yol kenarındaki bir tarlada dün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu. Boğazı ve cinsel organı kesilmiş olan Kadir Çekiç'in kim tarafından ve neden öldürüldüğü araştırılırken Aksaray'da bu tip olayların hiçte alışılagelmiş düzenin dışında bir olay olduğunu da vurgulamak gerekiyor.

İkinci Olay ikinci korkunç vahşet...

Aksaray’da bir gün arayla ikinci boğazı ve cinsel organı kesilmiş erkek cesedi bulundu. Cesedin sol bacağında ise "namus için" diye bir yazı olduğu iddia edildi.

İşte Aksaray'da öldürülen Kadir Çekiç hakkında tüm merak ettikleriniz... !

Aksaray da bugün yaşanan ikinci cinayet vakası ile herkes şok olmuş durumda. Çöp dökme bölgesinde bir köpeğin cesedi parçalamasını gören bir görevli tarafından yapılan ihbarı değerlendiren ekipler olan yerinde İmdat Tayfur Doğan'a ait olduğu belirlenen cinsel organı ve boğazı kesilmiş bacağında da "namus için" yazan bir ceset buldu. Ekipler iki gün ara ile işlenen cinayetlerin birbiri ile bağlantısı olup olmadığını araştırıyor.

Olay bu sabah Aksaray il laleli mahallesi mevkisinde meydana geldi. yoldan geçen bir vatandaş tarafından yol kenarındaki bir tarlada öldürülmüş halde bulunan ve boğazı kesik olduğu tahmin edilen vatandaş için hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verildi. Olay yerine gelen ekiplerin ilk incelemesinde öldürülen şahsın boğazı kesilerek öldürüldüğü bildirildi. Daha sonra hastaneye kaldırılan ve isminin Kadir Çekiç olduğu öğrenilen 26 yaşındaki şahsın aynı zamanda cinsel organınında kesildiği belirlendi. Boğazı ve cinsel organı kesilerek öldürülen 26 yaşındaki Kadir Çekiç'in kim tarafından neden öldürüldüğü henüz tespit edilemedi. 

Tecavüz ve cinsel istismar olabilir mi ?

Şahsın cinsel organının kesilerek bir tarla kenarına atılması  olayın bir cinsel istismar sonrasında gerçekleşmiş olabileceği yönündeki ihtimalleri kuvvetlendirdi. Özellikle namus cinayetlerinde sıklıkla gözüken bu tip intikam alma yöntemi olayın incelenmesinde ilgili ekiplere bir ipucu olarak da yansıyabilir. 

Polis şimdi olayla ilgili soruşturması sürüyor...