Ankara’da bir alışveriş merkezinde el ele tutuşarak intihar ettiği belirtilen lise öğrencilerinin cenazesi ailelerine teslim edildi. 

Çankaya ilçesi Kızılay AVM’de önceki akşam yaşanan olayda, 16 yaşlarındaki lise öğrencileri Melisa A. ile Yunus Ö., bilinmeyen bir nedenle 6. kattan aşağı atladı. Zemin kata düşen liseli gençler olay yerinde feci şekilde can verdi. Yapılan incelemenin ardından Melisa ile Yunus’un cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. 

Ölüm haberini alan gençlerin aileleri, sınıf arkadaşları ve öğretmenleri Keçiören’deki Adli Tıp Kurumu’na koştu. Aile ve öğrencilerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Hayatını kaybeden öğrencilerin sınıf arkadaşları, ikilinin yakın arkadaş olduğunu ancak sevgili olmadıklarını söyledi.
Çankaya Sivil Havacılık Lisesi 2. sınıf öğrencisi olduğu belirtilen Melisa A. ile Yunus Ö.’nün cenazesi otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Anne ve babası ayrı olan Melisa’nın annesiyle Ankara’da ikamet ettiği öğrenildi. Babasının ise Ürgüp’te yaşadığı belirtildi. 

Geçen Cuma günü doğum gününü kutlayan Melisa’nın cenazesinin Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yarın toprağa verileceği öğrenildi. Yunus Ö.’nün ise ikindi namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığı’na, 12 yıl önce vefat eden babasının mezarına defnedilecek.