Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Nevşehir İl Müdürü iken Uşak'a atanan İlhan Temel, Nevşehir’deki veda turunu sürdürüyor.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Nevşehir İl Müdürüğünden Uşak İŞKUR İl Müdürlüğüne atanan İlhan Temel, Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com u ziyaret ederek veda etti.

Duygulu anların yaşandığı ziyarette helallik isteyen
 İlhan Temel, www.fibhaber.com u ziyaret ederek bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Temel; "Görev sürem içerisinde yapılan güzellikler varsa, bu da tüm Nevşehir halkının başarısıdır. Bu nedenle kendi memleketimde görev yapmak benim için büyük bir onurdur. Bu makamlar gelip geçici, ama dostluklar bakidir. Biz sizleri dost biliyoruz ve bundan sonra da sizlerle görüşmek arzusundayız. Benim bir hakkım varsa helal olsun tüm halkımızdan da helallik istiyorum” ifadelerini kullandı.

Veda ziyareti için Gittiği her yerde hüzünle karşılanan Temel, 9 yıldır bir fiil görev yaptığı Nevşehir'de hemşerilerinin kendilerine gösterdiği samimiyetin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini, Nevşehirlilerin bu kadirşinaslığının asla unutulmayacağını vurguladı.

FİB Haber Merkezi Gelen Yayın yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ise İlhan Temel'e Nevşehir’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken kendilerini asla unutmayacaklarını ifade etti. 

İlhan Temel, FİB Haber Merkezi ofisinde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, helallik isteyip, ayrıldı.

FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehir'de başarılı çalışmaları ile herkesimin büyük takdir ve sevgisine mazhar olan değerli büyüğümüz İlhan Temel'e, Uşak İşkur İl Müdürlüğü yeni görevinde başarılar diliyoruz.


İlhan Temel Kimdir?

İlhan Temel, 90'lı yılların başında Nevşehir İşkur Müdürlüğü'nde göreve başladığı ve zaman içerisinde farklı kademelerde görev aldığı öğrenilirken; 9 yıldır da İşkur İl Müdürü olarak görev yaptı.

1968 de Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde doğdu. İlk , orta ve lise tahsilini Nevşehir'de tamamladı. Daha sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezunu olup, 1998 de Siyasal Bilgiler Fakültesinde iş ve meslek danışmanlığı konusunda yüksek ihtisas yaptı. İşkur Müdürlüğünde Yaklaşık 25 yıldır Devlet Memuru olarak Şeflik, Müdür Yardımcılığı ve Müdür olarak görev yaptı. 27 Aralık 2007 tarihinden itibaren 9 yıldır İşkur Nevşehir İl müdürlüğü görevini yürüten İlhan Temel evli ve 2 çocuk babası.