4 yıllık görev sürelerini tamamlayan Kamu Başdenetçisi ve Kamu Denetçilerine yönelik veda programı gerçekleştirildi. Programa; Kamu Başdenetçisi M. Nihat Ömeroğlu, Kamu Denetçileri Mehmet Elkatmış, Muhittin Mıhçak ve Serpil Çakın, Kurum Genel Sekreteri Solmaz Işık ile KDK personeli katıldı.
 
Geçen 4 yıl süre içerisinde emek veren yöneticilere ve bütün personele teşekkür eden Kamu Denetçisi Serpil Çakın, “ Sizlerle var bu Kurum. Sizler daim olanlarsınız daha iyi yerlerde, daha başarılı bir Kurum olarak yolunuz açık olsun ve geleceğe mutlu, huzurlu bakın” dedi.
 
Programda konuşma yapan Kamu Denetçisi Muhittin Mıhçak, herkesin büyük bir özveri ile çalıştığını vurgulayarak, herkese hayatta başarılar diledi.
 
Kurum Genel Sekreteri Solmaz Işık ise, bunun bir veda olmadığını hem Kurum adına hem de yöneticilerimiz adına yeni başlangıçlara vesile olacağını belirtti.

Kurumun ilk 4 yılını tamamladığını hatırlatan Solmaz Işık, “Kurucu Başkanımız ve kurucu Denetçilerimizin emek ve gayretleri takdire şayandır. İlk olmak her zaman zordur bu nedenle ben şahsım ve Kurum adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başdenetçimiz, denetçilerimiz ve mesai arkadaşlarımla karşılaşmaktan çok memnun oldum. Bundan sonraki hayatında yöneticilerimize başarılar diliyorum ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
 
Konuşmalarının ardından Kuruma verdikleri hizmetleri sebebiyle Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu, Kamu Denetçileri Serpil Çakın, Mehmet Elkatmış ve Muhittin Mıhçak’a çiçek ve plaket takdim edildi.