NEVŞEHİR(MHA) Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Bakanlık Yatırımlarını Yerinde İncelemek Üzere Bölgemize Geldi.

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Oklan, Yatırım ve Projeler Daire Başkanı Mustafa Koçak, Yatırımlar Şube Müdürü  Erbülent Filtekin, Bakanlığın  (Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü) “Turizm Sektöründe Korunan Alanlarda Çevre Koruma-Planlama-Düzenleme-Altyapı-Uygulama Projesi” kapsamında Ürgüp Belediyesine  protokol ile 2 Milyon TL katkı sağlanan “Ürgüp Belediyesi Kavaklıönü Mahallesi Üçgüzelller Kent Parkını” yerinde inceledi. 

İncelemede İl Müdür Yardımcısı Feray Yümün, Tabiat Varlıklarını Koruma Şube Müdürü Osman Duymuş ve Müdürlük Kontrol Teşkilatı ile Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Fen İşleri Müdürü Hasan Gökhan ve Yüklenici firma yetkilileri hazır bulundu.

Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Oklan burada yaptığı açılamada “Turizm Sektöründe Korunan Alanlarda Çevre Koruma-Planlama-Düzenleme-Altyapı-Uygulama Projesi” kapmasında Bölgeye olan yatırımlarının desteklenmesine devam edileceğini” söyledi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise katkılarından dolayı, Genel Müdüre, Genel Müdür Yardımcısına, Yatırım ve Projeler Daire Başkanına, Yatırımlar Şube Müdürüne ve İl Müdürlüğüne teşekkür etti.