Nevşehir Bölgesinde yeni kurulan Kapadokya Genç İş Adamları Derneği Dernek Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetimi Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette GİAD Yönetim Kurulu başkanı Habibe Beşer Kaymakam Balcı’ya “Kapadokya GİAD olarak derneğimizin kurulma amaçları kapadokya bölgesinde iş insanlarını derneğimize kazandırmak ve de bölgeye yatırımcıları kazandırmak ve bu meyanda!

Değerlerimiz Cumhuriyetimizin temel ilkelerine bağlılık Siyasi tarafsızlık ilkeli samimi ilişkiler Toplumsal Sorumluluk Kurumsal yapıyı tamamlamak. Üyesi olmaktan gurur duyulan adı geçtiğinde saygı duyulan ve dışında kalanların gıpta ile baktığı bir Sivil Toplum Kuruluşu olmak Misyon ve Vizyonumuz olacak. Kapadokya’ da Güneş bizlerle periler diyarı özgür atlar diyarında yeniden doğacak. Derneğimizin kurulma amaçları Kapadokya bölgesinde iş insanları derneğimize kazandırmak ve de bölgeye yatırımcıları kazandırmak yönetim içinde dostluk ilişkilerini ticari ortaklıkları ile sağlam temellere oturtmak bu ilke ve hedeflerini kurucularım ve ben bir yol haritası olarak belirledik diğer dernekler arasında ki farkımız konfederasyon ve federasyona bağlı olmamızdır.

TÜGİK Konfedarasyon Başkanı Erkan Güral'la İÇGİAF Fedarasyon Başkanı Emre Altındağ'a.Tügik Konfedarasyonuna İçgiaf Fedarasyonuna ve fedarasyon Yönetimine bizlere verdikleri görevi başarı ile tamamlamak hedef vizyon ve misyonumuzdur.Kapadokya giad yönetim kurulu başkanı Habibe Beşer Tasarımcı iş kadını Başkan Yrd Nebil Tahincioglu Turuzimci iş adamı Genel sekreter Alper Doğru kuyumcu iş adamı Sayman Salih Çatlı Tekstilci iş adamı Yönetim Kurulu üyesi İskender Gümüş Mimar işadamı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gürpınar Turizmci iş adamı Yönetim Kurulu Üyesi Semih İnansal Turizimci Projelerimiz çok yakın zamanda öncelikle bölgemizde misafir edeceğimiz ve istanbuldan bizlere destek veren Degerli dostum modacı Mimar Muammer Ketenci Ve Ferit Akgül stayling Hakan Akkaya tv 24 sunucu Gökay Kalaycıoğlu sanat danışmani Çaglar Tuncelile moda haftaları kapsamında bölgemizde olacaklar bölgemizde Kapadokya giad olarak Altın Peri ödülleri kapsamında moda Haftaları başlangıcına İmza atacağız Değerli Kaymakamız bizlere destek ve katılma isteği bir o kadar heyacan verdi ve protokolü syn Valimiz ile başlayan Belediye Başkanlarımız Emniyet Müdürü Alay Komutanlığı ile devam edeceğiz İş dünyasını Kapadokya’ya taşıyacağız.” Dedi

Kaymakam Balcı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dernek Yönetiminde çalışmalarında başarılar diledi.