NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya Yılın Enleri anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde Yılın En Başarılı Bürokratı seçilen Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü İlhan Temel yaz ayları ile birlikte Nevşehir’de işgücü piyasasının hareketlendiğine dikkat çekti.

Piyasanın hareketlenmesi ile birlikte Çalışma ve İş-Kur İl Müdürlüğüne bir iş bulmak amacıyla gelen her işsize bir iş teklifinde bulunabilecek düzeye ulaştıklarını söyleyen İl Müdürü İlhan Temel, işsizlerin kurumla irtibatlarını asla kesmemeleri gerektiğine vurgu yaptı.

İş danışmanları sayesinde hemen hemen her gün işsizlerin bu danışmanlar sayesinde mevcut iş potansiyeli konusunda bilgilendirildiğini söyleyen Çalışma ve İş –Kur İl Müdürü İlhan Temel, “Yaz ayları ile birlikte piyasa hareketlenmiş durumda. Bu hareketlilikle birlikte kurumumuza gelen her işsize şu işte çalışır mısın diyebiliyoruz. Ayrıca iş danışmalarımız işsizlerimizi günlük bilgilendirerek mevcut işlerimize onları yönlendirmeye gayret ediyorlar. Ancak bizim kurum olarak işsizlerimizden en büyük beklentimiz işsizlerimizin kurumumuzla olan ilişkilerini sıcak tutmaları. İrtibatlarını koparmamaları. İşverenlerimizde ihtiyaç duydukları alanlarda eleman ihtiyaçlarını en kısa zamanda kurumumuza bildirmeye devam etsinler istiyoruz” açıklamalarında bulundu.