Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti 1. Olağan kongresi bugün cemiyet binasında yapıldı.

Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti bugün 1. Olağan kongresini cemiyet binasında gerçekleştirdi. KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin’in tek liste halinde katılmış olduğu seçimlerde yeni yönetim ve denetleme kurulu oluştururken KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin kendisine bu görevi veren tüm üyelere teşekkür etti. Sağlamdin, ‘’ 2014 yılında Nevşehir il genelinde bulunan haber sitelerini tek çatı altında toplamak amacıyla çıkmış olduğumuz bu yolda Nevşehir kamuoyu tarafından bizlere son derece desteklerin olduğunu görmüş bulunuyoruz. Cemiyet olarak kurulmuş olduğumuz ilk günden itibaren Nevşehir’de faaliyet gösteren tüm haber sitelerini cemiyetimize davet ettik. Bugüne kadar gerek il merkezinden gerekse de ilçelerimizden birçok haber sitesi cemiyetimize üye olmuştur. Bugün birincisini gerçekleştirmiş olduğumuz kongremiz Nevşehir’imize ve tüm üyelerimize hayırlı olsun. Bizleri bu göreve layık gören tüm üyelerimize ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

KAPİMED 1. Olağan kongresi yapılmasının ardından ise yeni yönetim, Coşkun Sağlamdin, İbrahim Uysal, Baki Şenal, Can Taşkın, Şerif Taşar, İsa Saatçioğlu ve Serkan Başar’dan oluşurken, Denetleme Kuruluna ise, İbrahim Uludağ, Faruk Özzengin ve Polatkan Yılmaz seçildi.