Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’u ziyaret etti.

KAPİMED yönetim Kurulu ve Gülşehir üyeleri Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’u ziyaret ederek cemiyet çalışmaları hakkında bilgiler verdi. KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a cemiyetin çalışmaları ve Gülşehir ilçesinde üye çalışmaları konusunda bilgiler verdi. Sağlamdin, ‘’ Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti olarak geçtiğimiz hafta Sayın Valimizin katılımıyla cemiyet binamızı hizmete açmış bulunuyoruz. Gülşehir’de bulunan haber sitelerinin tamamı cemiyetimize üye olmuştur. Biz Gülşehir ilçesi ile bir bütün olarak çalışmalarımıza yer vereceğiz. Gülşehir’de bulunan arkadaşlarımız tarafından cemiyetimiz en güzel bir şekilde temsil edileceğinden en küçük bir şüphemiz yoktur. Gülşehir’de faaliyet gösteren haber sitelerimiz belediye çalışmaları hakkında her zaman haber yaparak sizlerin çalışmalarını kamu oyu ile paylaşıyorlar. Bundan sonra da bir uyum içerisinde çalışarak Gülşehir Belediyesi olarak çalışmalarınızı kamu oyuna aktarmaya devam edeceklerdir’’ diye konuştu.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’da ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi. Arısoy, ‘’ Öncelikle Nevşehir’e kazandırmış olduğunuz Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti hayırlı olsun. Bizleri ziyaret etmeniz bizleri son derece mutlu etti. İlçemizde haber siteleri ile bir uyum içerisinde çalışıyoruz ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Arkadaşlarımıza burada bir kere daha  teşekkür etmek istiyorum. Bizleri yeri geliyor eleştiriyorlar yeri geliyor çalışmalarımızı takdir ediyorlar. Tabi ki eleştirileceğiz ki bizlerde o eksikliklerimizi gidereceğiz. Biz Gülşehir Belediyesi olarak basınımıza son derece önem veriyoruz. Umut ediyorum ki bundan sonra da hep birlik daha güzel Gülşehir için el ele verip çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.