Nevşehir'in sevilen saygın İş Adamı Hasan Karadaş ve Esra Karadaş çiftlerinin evlatları Hazar Mustafa ve Yiğit Hasan kardeşlerin Kapadokya Lykia Lodge Otel Havuz Başında düzenlenen muhteşem sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Nevşehir'in tanınmış ailelerinden ve işadamlarından Hasan Karadaş ve Esra Karadaş çiftinin, biricik evlatları Hazar Mustafa ve Yiğit Hasan kardeşler için  Lykia Lodge Otel Havuz Başında dillere destan muhteşem bir sünnet töreni düzenledi.

Karadaş ailesinin bu mutlu gününde Sünnet törenine, Nevşehir'den siyaset, iş, sanat, spor ve medya camiasından çok sayıda tanınmış ve seçkin konuklar katıldı.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen sünnet merasiminde Ankara'dan gelen Ünlü Sanatçı İsmail Coşkun ve Orkestra Grubunun seslendirdiği birbirinden güzel parçalar davetlilerden büyük beğeni topladı.

Baki Öncel Hocamız tarafından sünnet duası okundu. Konuklara Osmanlı Şerbeti ikram edildi.

 Hazar Mustafa ve Yiğit Hasan kardeşler, FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında Tören alanına Mehteran Marşı eşliğinde Babası Hasan Karadaş ve Annesi Esra Karadaş ile birlikte Yeni Çeri Askerleri tarafından taşınan Taht üzerinde alkışlar ve davetliler arasında girdi.


Heyecan, Mutluluk ve jest biraradaDavetlileri tek tek kapıda karşılayan İşadamı Hasan Karadaş ve Esra Karadaş çifti erkekliğe ilk adımını atan oğulları Hazar Mustafa ve Yiğit Hasan'ı sünnet ettirtmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Törende ayrıca; atılan havai fişek ve gerçekleşen Tasavvuf konseriye davetlilere ayrı bir jest yapılırken, Karadaş Ailesi'nin bu sünnet töreni hafızalarda Nevşehir'de yılın sünnet cemiyeti olarak ta yerini aldı. 

Sünnet  törenindeki davetliler arasında Serhat Sonugelen,Ahmet Ertaş, Mehmet Yaylaklı,Mustafa Öbekli, Selçuk Tekeli, Haydar Çiftçi, Hasan, Yılmaz ve Ömer Uğurlu gibi Nevşehir'in tanınmış simaları yerini aldı.

Davetliler zaman zaman Sanatçı İsmail Coşkun'un muhteşem namelerine eşlik ederek birlikte söylediler.

Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da sünnet düğününde unutulmaz keyifli anlar yaşadı.

Sünnet töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Başarılı iş adamı Hasan Karadaş, ‘Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş,dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

FİB Ajans ve Organizasyon olarak Sevgili Peygamber Efendimizizn Sünnetini yerine getirerek erkekliğe ilk adımlarını atan Hazar Mustafa ve Yiğit Hasan KARADAŞ kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda..
0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74