Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'in başlatmış olduğu ‘ Kavak kasabasını bir taşra kasabasından çağdaş ve yaşanılabilir bir beldeye dönüştürme’ projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Konuya ilişkin olarak FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Belediye Başkanı Celal Yiğit ; "Kavak Kasabası Nevşehir Caddesinde sürdürülen alt ve üst  yapı çalışmalarının sonuna yaklaşıldı. Yolumuzun genişletme çalışmalarından sonra kaldırım taşı ve parke taşı döşenmesi de tamamlanmak üzere. Yaklaşık olarak bir kilometre olan yolumuza 5 bin metrekare parke taş  döşenmesi ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde devam etmektedir" dedi..

Çalışmaları yerinde inceleyen Kavak Belediye Başkanı YİĞİT: Planladığımız iş programı çerçevesinde kasabamız Nevşehir caddesinde alt ve üstyapı çalışmamız adım adım ilerlemektedir. Halkımızın talepleri de göz önünde bulundurularak Kavak Belediyesi olarak çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz. Daha  güzel ve yaşanabilir bir Kavak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Haber : Hamit Resul Doğan / www.fibhaber.com