NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçe Kaymakamı Murat Ertekin, 2015 -2016 Eğitim-Öğretim dönemi için ilçedeki okullarda gerçekleştirilen hazırlık ve tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.  

Okullarda incelemelerde bulunan İlçemiz Kaymakamına İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan'da eşlik etti.

İlçe Kaymakamı incelemelerine Karavezir İlkokulu ile başladı. Okul içerisindeki sınıflar ve lavabolarda yapılan tadilat çalışmaları ile okul çevresindeki yeni yapılan bahçe duvar çalışmasını yerinde gören Kaymakam Ertekin, taşeron firma yetkilisi ve okul müdüründen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Ertekin'in gezi ve inceleme programı Sevim Erdoğan Öz İlkokulu ile devam etti. Sevim Erdoğan Öz İlkokulunda “Enerji Verimliliği” kapsamında gerçekleştirilen dış cephe izolasyon çalışmasını inceleyerek  hazırlıklar hakkında okul müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdüründen bilgi aldı.

İlçede inşaat çalışması devam eden 100 yataklı karma ortaöğretim yurdu inşaatını gezen Kaymakam, yüklenici firma yetkilileri ve ustalar ile fikir alışverişinde bulundu. Çocukların çok iyi bir ortamda eğitim öğretim görmesi için  yapılan çalışmalarda hassasiyet gösterilmesi konusunda yetkililer ile ilgililere uyarılarda bulundu.