Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi sebebiyle Hacı Ahmet Toksöz Orta Okulunda katıldığı karne töreninin ardından, geçirmiş olduğu bir rahatsızlık sebebiyle eğitim ve öğretimine evinde devam edilen Deniz'in karnesini evine giderek hem geçmiş olsun dileklerini hemde başarısı sebebiyle tebriklerini ilettiler.

 Matematik Öğretmeni İsmail Ulusoy, 8. sınıf Öğrencisi Deniz'in yapılan denemelerde ilk 10'a girdiğini belirterek sınavla iyi bir okula gireceğini düşündüğünü ifade etti.

Haftalık 30 saat evinde eğitim ve öğretimine devam edilen Deniz'in hastalığının etkilenmemesi için evinin okula dönüştürüldüğü için memnuniyetini dile getiren Kaymakam Maraşlı, "Emeği geçenlere teşekkür ediyorum, Deniz'de emeklerinizi yerde bırakmayacak inşallah." dedi.

Hastalığı ile ilgili bilgi veren Deniz'in Annesi, Oğlunun lösemi tedavisi gördüğünü, tedavi sürecinde ilaçlara bağlı olarakda kemik erimesi oluştuğunu, onun da tedavisinin devam ettiğini ifade etti.

Kaymakam Maraşlı, Deniz 'in iyi bir lisenin ardından iyi bir üniversitede olması temennisinin ardından başarılar ve acil şifalar diledi.

Hem Deniz'e hem de tedavi sürecinde olan tüm hastalara acil şifalar diliyoruz.