Pop müziğin sevilen ismi Keremcem, Nevşehir’de Forum Kapadokya’da hayranlarıyla imza gününde bir araya geldi.

Pop müziğin sevilen ismi Keremcem, Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen imza gününde hayranlarıyla buluştu. Forum Kapadokya tarafından düzenlenen imza günü öncesinde yapılan kura çekimi sonrasında nişanlı bir çift ile bir araya gelen Keremcem burada çift ile bir süre sohbet ettikten sonra günün anısına fotoğraf çekindi. Keremcem ile tanışan nişanlı çift ünlü sanatçı Keremcem’e Kapadokya hatırası hediye verdi.

Pop müziğin sevilen ismi Kerecem daha sonra ise gazetecilerin sorularını cevapladı. 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle sevgililere mesaj veren Keremcem, “Sevgililere ne gibi bir mesaj vereyim. Mutlu olsunlar. Sevenler birbirini bırakmasın. Benim her zaman söylediğim herkesinde tabi ki dileği olan sevgilisi olan herkesin ona sımsıkı sarıldığını göstereceği olmayanlara da en kısa zamanda bir kalbinin boşluğunu dolduracak bir sevgi, aşk diliyorum” dedi.

Ünlü sanatçı Keremcem daha sonra ise Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hayranlarıyla buluşarak sevilen şarkılarını burada seslendirdi. Keremcem sevilen şarkılarını seslendirmesinin ardından ise hayranları ile hem hatıra fotoğrafı çektirdi hem de imza dağıttı.