NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasında olağan genel kurul yapıldı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı M. Ziya Bulaner Toplantı salonunda yapılan olağan genel kurula Birlik Başkanı İsmail Ördü, Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Tuncer Başbozkurt, Esnaf odaları başkanları ile çok sayıda oda üyesi katıldı.

Genel kurulda konuşan Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, 2005 Yılında devir aldıkları oda başkanlığı görevine yeni dönemde de talip olduklarını belirtirken “Bilindiği üzere 8 yıldır oda başkanlığını yürütüyorum. 4 yıl daha görev verilmesi durumunda oda üyelerimize daha iyi hizmetler yapacağız. Genel kurulumuza katılan tüm oda başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yeni yönetiminde Ramazan Vedat Korkmaz (Başkan), Turgay Eryılmaz, Sait Yorulmaz, Musa Şahin, Murat Işıklı, Şahin Aranmış ve Yıldıray Dinç yönetim kurulu üyeleri olarak görev aldı.

Odanın yeni denetim kurulunda ise; Mehmet Arısoy, Mehmet Usalan ve Derviş Sözleşen isimleri yer aldı.