NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’e yıllardır Atletizm branşında sayısız başarılar kazandıran ve kazandırmaya da devam eden Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, atletizm sporuna desteklerinden dolayı Kapadokya Spor Kulübü Başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti.

Geçtiğimiz yıllarda sık sık gündeme getirdikleri ilimizdeki atletizm sporcuları başta olmak üzere bütün sporcuların desteklenmesi ve Sponsorluk anlayışının ilimizde geliştirilmesi yönünde Kapadokya Spor Kulübünün çok önemli bir görevi yerine getirdiğine dikkat çeken Köstekçi, Konya ilinde düzenlenen atletizm yarışmalarında birincilik kazanan Nevşehirli atletizmcilere desteklerinden dolayı Kapadokya Spor Kulübü Başkanı Av. Hüsnü Güneş ve Kulüp yöneticilerine teşekkür ettiğini söyledi.

16 Kasım 2014 tarihinde Konya ilinde düzenlenen Kros yarışlarında birincilik elde eden Sporcuların bu sayede müsabakalara daha iyi hazırlanma ve motivasyon sağladıklarına dikkat çeken Köstekçi, “Konya ilinde birincilik kazanan ekibimiz bu sayede birinciliği korumuştur. Bu başarı da emeği geçen Kapadokya Spor Kulübü Başkanı Sayın Av. Hüsnü Güneş ve beraberindeki yönetim kuruluna ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.