Gülşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ve LC Waikiki firması girişimiyle Gülşehir'de 2 bin 614 öğrenciye giyim yardımında bulundu.

            "Eğitime Destek" projesi kapsamında Gülşehir merkez ve köylerde eğitim öğretim gören Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul öğrencileri için hazırlanan pantolon, gömlek, çorap ve çeşitli giyeceklerden oluşan paketler öğrencilere Tuzköy İlkokulunda düzenlenen törenle ilçe Kaymakamımız Murat ERTEKİN tarafından dağıtıldı.

            Yaklaşık 6880 parça giyim eşyasının dağıtıldığı programa Gülşehir Kaymakamı Murat ERTEKİN'in yanısıra daire müdürleri ve öğretmenler katıldı.

             Öğrencilere kıyafet paketlerini dağıtan Gülşehir Kaymakamı Murat ERTEKİN, Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı girişimleri ile eğitime destek amaçlı gerçekleştirilen proje kapsamında LC Waikiki firması tarafından gönderilen6880 parça giyim eşyasını minik öğrencilere ulaştırdıklarını kaydetti.

             Öğrencilerle sohbet eden ve ileride hangi mesleği seçecekleri hakkında sorular soran Kaymakam ERTEKİN, öğrencilerin bir çoğunun pilot mesleğini tercih etmeleri üzerine Gülşehir'deki havaalanın çocukların meslek seçimlerini  etkilediğini söyledi.

            Kaymakam ERTEKİN,  bu anlamlı ve örnek katkılarından dolayı eğitim gönüllüsü LC Waikiki firmasına teşekkür etti.