Yeni yüzüyle hizmete giren Nevşehir Konağı Ramazan ayı boyunca Gaziantep ve Osmanlı mutfağı ağırlıklı menü çıkaracak. En ince ayrıntılarına kadar Gaziantep'ten getirilen özel ahçıları “Nevşehir Konağı”, mutlaka uğranılması gereken, damakların şenlendirildiği bir mekan olarak sizleri bekliyor....

Şimdi Nevşehir Konağın'da 
damağınızı leziz lezzetlerle şenlendiriyoruz. Yenilenen yüzüyle Nevşehir halkının hizmetine giren Nevşehir Konağı nezih ortamı ve leziz yemekleriyle sizleri bekliyor... Antep yöresel lezzetlerini Nevşehir halkıyla buluşturan Lezzet durağı Nevşehir Konağı Ramazan ayında İftar saatlerinde de açık olacak.

Nevşehir Konağı işletmecilerinin verdiği bilgiye göre Yeni hizmet vermeye başlamımıza rağmen Şu ana kadar aldığımız olumlu geri dönüşümler bizi ilerisi için çok daha fazla heyecanlandırıyor. Konumumuz o kadar güzel bir yerde ki o bile bizim için çok büyük avantaj. Hem şehir merkezindeyiz hem de şehrin gürültüsünden uzak.Ramazan için özel salon Ayrıca Ramazan ayı dolayısıyla da iftar saatlerinde müşterilerimize kendilerini ev ortamında hissetmeleri için her türlü ev yemeğini yapıp salonumuzun birisini bunun için ayırıyoruz. Tüm halkımızı gelmeden önce Rezervasyonları için bizi aramalarını rica ediyoruz.

Nevşehir Konağı Şimdi Orjinal katıksız Meşhur Antep sofrası farkıyla Sulu yemekler tatlılar Salata çeşitleri birbirirnden lezzetli damak tadına uygun menüsüyle sizleri bekliyor...

İftara güzel bir başlangıç için iftariyelikler, nefis bir çorba, birbirinden leziz zeytinyağlılar,sulu yemekler, tadını unutmayacağınız bir sıcak dolma ve içli köfte, yemek boyunca size eşlik edecek leziz bir salata, lokum gibi etlerden oluşan bir ızgara tabağı ve elbette ramazanın vazgeçilmezi güllaç. Limitsiz soft içecekler beraberinde. 

Şimdiden afiyetler olsun.