Nevşehir'in 2013 yılı kurumlar vergisi rekortmenlerinden olan APAK Gıda firmasına Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından gönderilen teşekkür belgeleri, Nevşehir  Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman tarafından takdim edildi.

Ziyarette kısa bir açıklama yapan Nevşehir  Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, “Hedefimiz; etkin idare, bilinçli mutlu mükellef ve güçlü bir Türkiye’dir. 2013 yılı vergi yılına ilişkin olarak beyanda bulunan mükelleflerimizin ilk 10’a girenlerine bakanlığımızın hazırlamış olduğu teşekkür belgelerini vermekteyiz.

Bu kapsamda bugün Nevşehir ilinin vergi rekortmen firması APAK Gıda Firma CEO'su Muzaffer Leblebici'yi ofisinde  ziyaret etmiş bulunuyoruz.Ülkemizin gelişmesine vergilerle katkı sağlayan tüm kişi ve kuruluşlarımıza da, kazançlarının bir bölümünü vergi olarak ödemenin huzuru içinde, sağlıklı ve bol kazançlı yıllar temenni eder en derin sevgi ve şükranlarımı sunarım.”dedi. 

Törende 2013 yılında en fazla kurumlar vergisi ödeyen APAK Gıda firması CEO'su Muzaffer Leblebici'ye Nevşehir  Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman tarafından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek imzalı teşekkür belgeleri takdim edildi.