Medaş Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin ilimiz sorumlularından Nevşehir 1.işletmesi Müdürü Samet Yahşi ve Arıza bakım sorumlusu fatih Güner FİB haber merkezimizi ziyaret etti.

Nevşehir'in en çok okunan haber mecrası www.fibhaber.com'u Ziyaret sırasın da konuşan Nevşehir 1.işletmesi Müdürü Samet Yahşi “Yaklaşık bir aydan buyana Nevşehir'de görev yapmaktayım. Daha öncede Konya MEDAŞ Genel Müdürlüğünde tesis Müdürlüğünde çalışmaktaydım. Görev ve sorumululuk alanımız olarak MEDAŞ Nevşehir 1.işletmesi bölgesine hizmet vermekteyiz. Amacımız Nevşehirlilere kaliteli hizmettir. Zaman zaman elektrik kesintilerimiz oluyor. Bu kesintiler ise gerek bakım çalışmaları gerekse yeni yerleşim birimlerinde yapılan ilave hatlar ve alt yapı çalışmalarından kaynaklanıyor.

Nevşehir ve bölgenin sesi ve gündemin adresi olarak FİB Haber’i de çok iyi çalışır bir vaziyette gördüm. Sizleri de tebrik ederim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Koordünatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'da yeni atanan 
Nevşehir 1.işletmesi Müdürü Samet Yahşi'ye hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar diledi.