Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP’nin Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde teşkilatlarının bulunduğunu söyledi.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün MHP’nin Güneydoğu’da kaç tane teşkilatı var açıklamasına cevap verdi. Taşçı, Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiye’nin bütün illerinde ve ilçelerinde teşkilatları olduğunu, AKP iktidarının kendi ayıbıyla, kendi kusuruyla, kendi zulmü ile kendi beceriksizliği ile uğraşması gerektiğini söyledi.
Taşçı, ‘’ Partimizin Türkiye’nin hiçbir yerinde, il ve ilçe teşkilatsız olduğumuz herhangi bir yer yok. Doğu da ve Güneydoğuda AKP ve AKP iktidarı kendi ayıbıyla, kendi kusuruyla, kendi zulmüyle, kendi beceriksizliği ile uğraşsın. Çözüm süreci ile Doğu ve güneydoğu halkına yaptıkları zulüm, Türk milletine yaptıkları ihanet sürecine baksınlar. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkemizin her karışında vatanımızın bölünmez bir bütünlüğü için uğraşıyoruz. Kimse MHP üzerinden siyaset yapmaya kalkmasın’’ diye konuştu.