Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Avanos İlçe Başkanı Alpaslan Kaygısız'ın oğlu Mustafa için görkemli sünnet düğünü düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Avanos İlçe Başkanı Alpaslan Kaygısız ile Zehra Kaygısız çiftinin biricik evlatları Mustafa Kaygısız Uçhisar Silene Düğün Salonunda düzenlenen muhteşem sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı.

Kaygısız Ailesinin eş dost akrabalarının yanı sıra iş ve siyaset dünyasından da çok sayıda davetlinin buluştuğu düğüne, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, 25. Dönem MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, MHP İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Nevşehir Barosu Avukatlarından Av. Fazlı Koç ve Uğur Kemikli katıldı.

FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında Tören alanına Babası Alpaslan Kaygısız, Annesi Zehra Kaygısız ve ablası Azra Nur Kaygısız ile birlikte Yeni Çeri Askerleri tarafından taşınarak taht üzerinde alkışlar ve davetliler arasında giren gecenin kahramanı minik Mustafa Kaygısız, sahnede tüm davetlilere; "Şuan çok heyecanlıyım herkese hoş geldiniz" diyorum diyerek kendisini bu en özel gününde yalnız bırakmayan konukları selamladı...

Daha sonra Kaygısız çifti günün anısına evlatları minik Mustafa'ya Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettiler.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen sünnet merasiminde Sanatçı Muammer Ünal'ın   seslendirdiği birbirinden güzel parçalar davetlilerden büyük beğeni topladı.

Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da sünnet düğününde unutulmaz keyifli anlar yaşadı. Pasta ve takı merasimi'nin ardından konuklara Osmanlı Şerbeti ikram edildi.

Sünnet töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Avanos İlçe Başkanı Alpaslan Kaygısız, ‘Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm gönüldaşlarımıza, eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

FİB Ajans ve Organizasyon olarak Sevgili Peygamber Efendimizin Sünnetini yerine getirerek erkekliğe ilk adımlarını atan minik yavrumuz Mustafa Kaygısız'a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 40 Bin kere Maşaallah...

Foto: Orçun Yıldırım

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda..
0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74