MHP Nevşehir İl Başkanı  Göksel Taşçı, ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol,Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbahim Salaş ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş a makamında gerçekleştirilen Ziyarete MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol,MHP Nevşehir İl Genel Meclis üyesi ve Belediye Meclis üyesi adayları Yavuz Göncü,Av.Fazlı Koç, Av. Özer Özer,Haydar Çiftçi katıldı...


Ziyaret programında Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Nevşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Uğur Aydoğan hazır bulundu.

Başkan Adayı Mehmet Varol ziyarette yaptığı konuşmada; “Projelerimizi oluşturacağımız takvim dâhilinde seçim süreci boyunca açıklayacağız. Nevşehir'in sorunlarını biliyoruz ve bu sorunlarını çözmeye hazırız. Talip olduğumuz görev ve sorumluluğun bilincindeyiz.” dedi. 
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ta konuşmasında ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Borsa olarak Nevşehir'in yararına yapılabilecek projelere imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye hazırız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Programın devamında heyete Borsanın son dönemdeki çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verildi.