Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol , Sait Yüksel ve Mustafa Uğur Regaib Kandili ve mübarek üç aylara girmemiz vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Nevşehir MHP 1.sıra milletvekili adayı Mehmet Varol mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak: “Hayır ve mağfiret ayları olan, üç ayların başlangıcının sevinç ve mutluluğunu yaşıyorum. Üç ayların feyz ve bereketinin tüm İslam alemine, ülkemize ve şehrimiz Nevşehir'e birlik, beraberlik ve huzur getirmesini temenni eder, Regaip Kandillerini kutlar saygılar sunarım.” dedi.


Nevşehir MHP 2.sıra milletvekili adayı Sait Yüksel, ise mesajında şu ifadelere yer verdi; “Birbirinden mübarek üç aylara girdik. Bu aylar, milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, aynı duygu ve maneviyatı paylaşan gönüllerin bir araya geldiği çok özel günlerdir. Hayatımıza huzur ve canlılık kazandıracak olan bu mübarek ay ve geceler, ailemize, ülkemize, milletimize ve Allah’a karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor. Ülkenin birliği ve bütünlüğü için dualar ederek, kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, hoşgörü, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Bu güzel gün vesilesi ile tüm Müslüman kardeşlerimin mübarek üç aylarını tebrik ediyor ve Ramazan ayına huzur ve mutlulukla kavuşmayı yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”


Nevşehir MHP 3.sıra  milletvekili adayı Mustafa Uğur ise Tüm Türk ve islam aleminin Üç Aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor; bu kutlu zaman diliminin ülkemizin ve tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.