İl Özel İdaresi Nevşehir'de start verdiği sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Avanos Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Eldivan, AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver ile birlikte yapılan sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Köy sakinleri ve muhtarlar yapılan yol yapım çalışmalarından dolayı  oldukça memnun olduklarını dile getirirken Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün de incelemelerde bulunması ve kendilerini ziyaret etmesinden dolayı gurur duyduklarını söylediler.

Açıkgöz "Durmadan, Duraksamadan Çalışıyoruz"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, "Asfalt yapım çalışmaları kapsamında Alacaşar yolunu yerinde inceledik. Yollar yaptık, yatırımı artırdık. Durmak yok yola devam" dedi.


Nevşehir genelinde hizmet götürmediğimiz yer kalmayacak ifadelerini kullanan Milletvekili Açıkgöz, "Bu doğrultuda ilimizin 4 bir yanında hizmet seferberliği başlattık. Bu hedefe ulaşmak için durmadan, duraksamadan ekiplerimizle adeta kontak kapatmadan çalışıyoruz.

Devletin tüm kurumlarıyla en ücra köşede yaşayan vatandaşa hizmet götürmesinin ne denli önemli olduğuna vurgu yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Bizim insanımız, hizmetin en iyisine layık. Nevşehir'imize en iyi hizmeti götürebilmek için büyük bir özveriyle, koordinasyon ve uyum içerisinde çalışıyoruz" dedi. Milletin efendisi değil hizmetkarları olduklarının altını çizen Milletvekili Açıkgöz, "Bizler de bu hizmetlerin şehrimize getirilmesi noktasında gerekli temasları sağlayıp çok sıkı takip ettiklerini" söyledi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Özel İdare personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.