25 Yataklı Hacıbektaş İlçe Entegre Hastanesi açılışı için bu sabah Hacıbektaş ilçesine giden AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Karaburna, Çiğdem, Hasanlar, Başköy, Yurtyeri ,Sadık ve Büyük Burunağıllı köyleri ziyaret ettiler.

Nevşehir'in
 Hacıbektaş ilçesine bağlı Karaburna, Çiğdem, Yurtyeri, Başköy ,Sadık, Hasanlar ve Büyük Burunağıllı köyleri ziyaret eden Nevşehir Milletvekilleri, bugüne kadar yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek burada köylülerin istek ve taleplerini dinlediler.

İlk olarak AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak'ın daveti üzerine Üzüm pekmez diyarimiz Karaburna köyüne ziyaret gerçekleştirildi. Karaburna ziyaretinde Nevşehir Milletvekillerine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ta eşlik etti.  AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, Vali Aktaş ve Milletvekillerine Karaburna hakkında brifing verdi.

Ziyaret ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Hacıbektaş köyleri ziyaretimizin ilk durağı olan Karaburna Köyümüzü ziyaretimizde, hemşerilerimizin dilek ve temennilerini dinledik.

Daha sonra Çiğdem Köyümüzde hemşerilerimizle köyümüzün imkanları ve ihtiyaçları üzerine hasbihal ettik. Yine Büyük Burunağıllı Köyümüzdeki hizmetleri ve gelişmeleri yerinde inceledik. Sonrasında geldiğimiz Başköy ve Yurtyeri de Hemşerilerimizle hasret giderdik. Sadık Köyümüzde hemşerilerimizle hasretle kucaklaştık. Sadık Köyü, her zamanki gibi evladını bağrına bastı. Son olarak Hacıbektaş' taki ziyaretlerimizin son durağı olan Hacıbektaş Hasanlar Köyünde
 vatandaşlarımızla bir araya gelerek,sorunlarını dinledik ve İstenilen çalışmaların yine en kısa zamanda köye kazandırılacağını sözünü verdik dedi.

Hacıbektaş'a ait köy ziyaretlerinde Vatandaşlar ile birlikte sohbet eden Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Köylerimize yatırımlarımız devam ediyor.” dedi. Darbe girişiminin ilk dakikasından itibaren süreci yakından takip ettiklerini belirten Açıkgöz; "Her seferinde şunu söyledik. Mesele AK Parti veya Tayyip Erdoğan meselesi değildir. Birkez daha gördük ki topyekün milleti hedef alan paralel çete yine milletin canına, milletin geleceğine kastetti. Milletimiz dik duruş sergilemeseydi bugün farklı bir durumla karşı karşıyaydık. Bu darbe değil olsa olsa millete savaş ilanıdır. Bunu yapanlar bu toprakların insanları olamaz. Aklını bir meczupa kiraya verenler neler yapabileceğini bir kez daha gördük. Allah milletimizi bu vatan düşmanlarından korusun" dedi.


 Hacıbektaş'ın Köylerini Ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider de, Her zaman vatandaşın yanında olduklarını dile giterek, “Seçimlerden önce sizleri ziyaret ederek söylemiştik. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız. Sizleri daima ziyaret edeceğimizi ifade etmiştik. Bu gün teşkilat mensuplarımızla birlikte köylerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla hasbıhal ediyoruz. ” dedi.

Nevşehir Milletvekillerinin Hacıbektaş köy ziyaretlerine AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, Gençlik Kolları Başkanı Emrah Demir ,Partililerle muhtarlarda eşlik etti.