Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman ve 26. Dönem Başkanlık Divanı üyeleriyle birlikte AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

Basına kapalı gerçekleştirilen kabul 45 dakika sürdü. AK Parti ve MHP’li üyelerin tam kadro katıldığı kabule CHP ve HDP’den katılan olmadı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'le birlikte Kabulde, MHP’den TBMM katip üyeleri Zihni Açba ile Seyfettin Yılmaz yer aldı.

Meclis’in Başkanlık Divanı üyelerini ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletvekillerine çalışmalarında başarılar diledi. 

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan  TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanımızı Divan Katip Üyeliği görevimizle yeni Cumhurbaşkanlığı'nda ziyaret ettik. Daimi liderimiz ve kurucu genel başkanımıza kalbi sevgilerimizi bir kez daha ilettik. Kendileri ülke gündemi ile değerlendirmelerini ilettiler, sorularımıza cevap verdiler, hem de görüşlerimizi iletme fırsatı bulduk. Kendilerine Nevşehirli hemşehrilerimizin selam ve sevgilerini sunduk . “ dedi.