Ak Parti Nevşehir Milletvekillerimiz Ahmet Erdal Feralan, Av. Murat Göktürk, Av. Ebubekir Gizligider TBMM Çalışmalarının devam etmesi sebebiyle Nevşehir’e gelemedikleri hafta sonunu her hafta Nevşehir’de gerçekleştirdikleri ilçe, belde, köy ziyaretleri ile halkla bütünleşme birleşme ve sorunların ele alındığı programlarına Ankara’da da devam ettiler.

Milletvekillerimiz Ankara da faaliyet gösteren Hacıbektaş Hırkatepesidelik Köyü ile Gülşehir Dadağı köyü yardımlaşma ve dayanışma derneklerini ziyaret ettiler. Ziyarette sadece bu köy dernek üyeleri değil Ankara’da ikamet eden ve Milletvekillerimizin ziyaretinden haberdar olan değiş ilçe ve köylerden hemşerilerimizde hazır bulunmuşlardır.

Her iki Dernekte de yoğun ilgi ve kalabalıkla karşılanan Milletvekillerimiz hemşerilerimize selamlama konuşmaları yaparak” İlimiz için yapılan her hizmetin Ülkemiz genelinde yapılan hizmetlerle paralel olduğunu ülke genelinde ne hizmet yapılıyorsa ilimizde de aynısının yapıldığını bunu da yaparken birlik ve beraberlikten doğan güç ile gerçekleştirdiklerinin ve bu güce Ankara’da bulunan derneklerimizin de çok ciddi katkılarının olacağını dile getirdiler.

Milletvekillerimiz TBMM çalışmalarının dışında kalan günlerde Nevşehir’de bulunmaları ve oradaki hemşerilerimizin sorunlarını dinleyerek onlarla birlikte olarak sağladıkları birlik beraberlik ve kaynaşmanın Ankara’da yâda diğer illerimizde bulunan hemşerilerimiz ve derneklerimizle de bu birlik beraberlik ve kaynaşmanın sağlanabilmesi adına hemşerilerimizle bir araya gelmekten duyacakları memnuniyeti dile getirmişlerdir.