Nevşehir İl Müftülüğü'nün ev sahipliğinde ve olayın gerçekleştiği yerin Kırşehir olması münasebeyitle, Kırşehir İl Müftülüğü'nün destekleriyle ve Diyanet camiasına hitap eden en büyük haber portalı Dinihaberler.com, bu organizasyonda yer almaktadır.

Bu hatim kampanyası ile amacımız Kur’an-ı Kerim ile olan ilişkimizi, muhabbetimizi daha da artırmak, Diyanet camiası arasındaki bağları en üst seviyeye getirerek güçlendirmektir. Okunacak hatimler, Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in, ahirete irtihal eden din görevlilerinin, Merhum Ürgüp ilçe müftüsü Murat Çakır ve oğlu Yusuf Çakır ile tüm mü’minlerin geçmişlerinin RUHLARINA hediye edilecektir. Ayrıca yapılacak hatim duasına Merhum Murat Çakır'ın eşi Aynur Çakır ile kızı Zehra Çakır ve Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Belgin Aydın Hanımefendinin ve tüm hastalarımızın şifa bulma dilekleri dâhil edilecektir.

Bu vesile ile Kur’an okumayı bilen bütün kardeşlerimizi, İl Müftülüklerini, İlçe Müftülüklerini, Vaizleri, İmam-Hatipleri, Müezzin Kayyımları, Kur'an Kursu Öğreticileri, Kur’an Kursu Öğrencileri ve diğer branşlardaki tüm din gönüllülerini “50 BİN HATİM KAMPANYASI” na davet ediyoruz. Okunan Hatimlerin duası Nevşehir il müftülüğünce ilerde bildirilecek bir yer ve tarihte yapılacaktır. Okunan hatim sayılarının 09/05/2013 tarihine kadar aşağıdaki TELEFON numaralardan birine veya haber sitemizin mail adreslerine bildirilmesini arz ve istirham ederiz.

İş Tel: 0 384 213 39 99 - 0 384 213 25 15 Nevşehir İl Müftülüğü

Mail: www.nevsehirmuftulugu.gov.tr

İş Tel: 0 384 341 40 85 Ürgüp İlçe Müftülüğü

Cep Tel: 0 530 505 63 75 Dinihaberler.com Haber Müdürü
Cep Tel: 0 542 524 84 87 Dinihaberler.com Haber Editörü
Mail: [email protected]