Mustafa Körükcü AK Parti'den Milletvekili için Aday Adaylık Resmi Başvurusunu Yaptı.


2015 genel seçimleri öncesinde Nevşehir'de AK Parti'den bugün resmi milletvekili aday adaylığı başvurusu Avanos önceki Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükcü tarafından yapıldı. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında başvuru dilekçesini AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'e teslim eden Körükcü, "Cumhurbaşkanımızın vizyonu, Başbakanımızın yeni Türkiye hedefleri çerçevesinde 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak amacı ile şuan teşkilata gelmiş bulunmaktayız.

Birçok yeniliği ve değişikliği getiren AK Parti bu değişimi 2015'deki genel seçimlerden sonrada devam ettireceğini tüm kalbimle inanıyorum. 2015 seçimleri Türkiye de üç önemli unsurun başlangıcını yapacağını ve bunun devamını sağlayacağını düşünüyorum. Bunlardan birincisi Türkiye'nin gerçek manada milleti tarafından ve onun vekilleri tarafından daha sonra referandum gerekirse milletin onayı ile olacak sivil bir anayasa.

İkincisi Cumhurbaşkanımızın başkanlığında başlattığı eve devam eden en önemli sorunları arasında yer alan çözüm süreci ve devamı olacak.

3 hedef de paralel yapı ile mücadele olacaktır. Bu anlamda 2015 seçimleri Türkiye'nin en önemli virajlarından biri olacak. 2015 seçimlerinde hizmet edecek başta başkanımız Mehmet Ali Tanrıver ve AK Parti ekibine, onlarla birlikte hareket edecek ilçe teşkilatlarımıza Allah yardımcıları olmasını diliyorum" dedi.

Resmi başvuruyu yapan Körükcü, kendisinden sonra aday adaylık başvurusu yapacaklara da başarılar diledi.