Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, kısa bir süre önce çeşitli okullara müdür olarak görevlendirilen üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nün  2016 Yılı Okul Müdürü görevlendirme işlemleri görevlendirme takvimi doğrultusunda çeşitli okullara Temmuz ayı başında okul müdürü olarak görevlendirilen Türk Eğitim-Sen üyelerini Şube Başkanı Mustafa Uğur yine yalnız bırakmadı.
 
Bugüne kadar başta müdür, müdür baş yardımcılığı ve müdür yardımcılığı gibi makamlara atanan tüm sendika üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Temmuz ayı başında göreve başlayan Acıgöl Tatlarin İlkokulu Müdürü Osman Erbaş, Derinkuyu Zeliha Ekmekçi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Sesigüzel ve Ürgüp Başdere Ortaokulu Müdürü Bekir Seyhan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
 
Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti belirten okul müdürleri, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da başarıya odaklı, milli ve manevi değerler ışığında gençlerin yetişmesi için çaba harcayacaklarını belirttiler.