Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyünde taşıma hafriyatı yapan bir kamyon yolun çökmesi sonucu çukura gömüldü.

Mustafapaşa'da Çöken Yol, Kamyonu Adeta Yuttu

FİB Haber Merkezi olarak Edindiğimiz bilgilere göre , Mustafapaşa'da taşıma harfiyeti yapan yüklü kamyon dün saat 16:00 civarlarında yolun cökmesi sonucu bilinmeyen mahzene gömüldüğü belirlendi. Özellikle Mustafapaşa'nın köye dönüşmesiyle birlikte sıkça yaşanan bu Olay karşısında neye uğradığını şaşıran kamyon sürücüsü, durumu yetkililere bildirdi. Daha sonra Olay yerine gelen ekipler önce kamyon şöförünü bulunduğu yerden güçlükle çıkarttı sonra çöken yolu trafiğe kapatarak durumu yetkililere bildirdi.

Yolun adeta yuttuğu kamyon, ilk olarak Nevşehir İl Özel İdaresi kurtarma vinçiyle cıkarılamayınca dün akşam saatleri üzerinde Kayseri'den gelen buyuk kurtarma aracı İle birlikte can kaybı yaşanmadan yola gömülen kamyon bulunduğu yerden kurtarılarak çıkarıldı.

Özellikle Mustafapaşa da Kapadokya MYO Üniversitesine kayıt olmaya gelen ailelerin yaşanan olay karşısında büyük şaşkınlık yaşadıkları belirtildi.