Hafta sonu Nevşehir Merkez ilçede bulunan Nar Caddesinde bulunan esnaflar tarafından indirim günleri düzenlendi etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Nar Caddesinde bulunan esnaflar bugüne özel olarak halk günleri düzenledi. 
Nar Caddesinde bulunan esnaflar tarafından organize edilen ‘’Halk Günleri’’ etkinliğinde cadde üzerinde bulunan tüm mağazalar satmış oldukları ürünlerinde yüzde elliye varan indirimler de yapması dikkatlerden kaçmadı.

Nar Caddesi esnafları tarafından düzenlenen Halk Günleri etkinliği finalinde yapılan çekilişle 100 Liralık alışveriş yapan vatandaşlardan Rasim Korkmaz isimli talihliye LCD Televizyon, Mehtap Kabaktepe'ye Adnan Pabuç Sarayından ve Erol Yılmaz'a da Giyim Dünyasından 100 Liralık Hediye Çeki takdim edildi.

Nar caddesi Esnafları tarafından gerçekleşen etkinlikte,Yolbaşı Kırtasiye önünde stand açan Şair Sadi Teltik şiir kitabı imza günü düzenledi. 100 de 100 Türk Malı Nova Color Yolbaşı kırtasiye bünyesinde el yüz boyaları ve ebru sanatı ıygulamalı olarak sergilenerek tanıtımı yapıldı.

Nevşehir Nar caddesi esnaflarınca vatandaşlara Osmanlı Şerbeti sıcak çay ve kahve ikramı yapıldı.

Etkinlikte çocuklarda unutulmadı. Çocuklar için düzenlenen stantta miniklere uygulamalı ebru sanatıyla hünerlerini sergilerken Nar caddesi esnafları, bu tür etkinliğin tekrarlanacağını ve indirimlerin uygulanacağını belirttiler.