Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı, Nevşehir 1. Amatör Futbol Müsabakasında ikinci oldu. NEHÜ takımı karşılaşma öncesi açtığı pankart ile Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 171. Yılını kutladı.
Nevşehir 1. Amatör Futbol Ligi final müsabakasında NEHÜ Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı ile Çat Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 3.Nolu Çim Sahada karşılaştı.
Sporseverlerin yoğun ilgisinin yanı sıra Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider ile Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun her iki takıma destek için yer aldığı maç, dostluk ve centilmenlik içerisinde oynandı. Oynanan müsabaka Çat Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımının galibiyeti ile sona erdi.  
Emniyet Teşkilatının 171. Yılını Kutladılar

NEHÜ Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı karşılaşma öncesi ellerinde ‘Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Yıldönümünü Kutlarız’ yazılı pankart ile sahaya çıktı. NEHÜ ve spor kulübü adına Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kamaşmaz Nevşehir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Kalın nezdinde tüm Emniyet Teşkilatının Kuruluş Yıldönümünü kutlayarak kendilerine çiçek takdiminde bulundu.
Kulüp Başkanı Mehmet Kamaşmaz, karşılaşma sonunda spor ve sporcuyu yalnız bırakmayarak destek veren Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Ebubekir Gizligider’e teşekkür ederek kendilerine çiçek takdiminde bulundu. Kamaşmaz, ayrıca günün anlamına istinaden Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’ya üniversitemizin plaketini takdim etti.