Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ,  Nevşehir’de  2015 Yılının Ahisi seçilen 83 yaşındaki Osman UYAR’ı iş yerinde ziyaret ederek elini öptü.

Özkonak’ta Yapılan Ziyarete Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ, Yönetim Kurulu üyelerinden, Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa SARI, Gülşehir Esnaf ve Snatkarlar Odası Başkanı Ahmet ŞAHİN, ve  Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal ÇELİK katıldı.

 Ziyaretten son Derece mutlu olan 65 yıllık Esnaf Osman UYAR ‘’ 83 Yıllık ömrümün en güzel hediyesini bana verdiniz 65 yıldır dürüstlükten taviz vermeden bu güne kadar yaptığım esnaflık hayatımın en mutlu anıydı  Bu Ünvana layık gören değerli başkanıma, ödül günü beni onurlandıran Nevşehir Valisi Sayın Mehmet CEYLAN’a, Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan ÜNVER’e ve diğer katılımcılara teşekkür ederim dedi.

 İsmail ÖRDÜ ise yaptığı açıklamada;  Bizim içinde 65 yıldır büyük bir özveriyle  esnaflık mesleğini onurla, Gururla yapan siz değerli esnaflarımızın var olması bizim için gurur kaynağı oldu. Allah Sizin gibi değerli esnaflarımızın sayısını çoğaltsın dedi.