AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, hafta sonu yapılacak AÖF sınavları öncesinde sessizlik çağrısı yaptı.

Tanrıver, yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi: “Bilindiği gibi 23 Mayıs Cumartesi ve 24 Mayıs Pazar günleri A.Ö.F. sınavları yapılacaktır. Sınavlar saat:09.00 da başlayıp 16.00 da sona erecektir. Sınavların uygulanması esnasında, sınav binaları çevresinde meydana gelebilecek gürültünün bazı adayların dikkatini dağıttığı, konsantrasyon bozukluğu oluşturduğu, başarısız olma endişesiyle heyecanlanmalara sebep olduğu ve bu durumun ise performansı düşürerek başarısızlığa yol açabildiği belirtilmektedir. Bu nedenle sınava giren adayların dikkatini dağıtacak, olumsuzlukların yaşanmaması için gerekli hassasiyeti göstermeliyiz. Sınav salonları çevresinde araçlar korna gürültüsü oluşturmamalıdır. Bizler AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı olarak seçim araçlarımızı sınavlar saatlerinde iki gün kullanmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle sınavlara katılacak adaylara başarılar diliyorum tüm hemşehrilerime selam ve sevgilerimi sunuyorum.”