Nevşehir e ve Bu Büyük Taraftara Şampiyonluk Yakışır...

Kupa maçında tur atlanmış olması,Futbolcuların gösterdiği performans,Protokol trübünü başta Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver olmak üzere Siyasi Bürokrat ve İş Dünyası ve STK larca doldurulmuş olması camia genelinde Bu takımın ardından gidiir intibası ile takıma Yönetime ve Teknik ekibe duyulan büyük güven bu maç 3 puanlık değildi ama Kupa maçının takıma 4 Dörtlük bir getirisi oldu şeklinde yorumlanıyor...

Kupada oynanan güzel ve ısırgan futbol inanaç kazanma azmi ile adeta Sahada formalarını terleten futbolcular ve kulübesi yönetimi ile bizler inandık sizde inanın söylemiyle Kentimizin profosyonel lig özleminin bu yıl topyekün birlik beraberlik içerisinde tek yumruk olup 3.lige taşınacağı sinyalleri verildi..

Ünver 'den Tam Destek...

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver in Nevşehirspora Tam desteğide sürüyor.Bu destek camiada Nevşehir de büyük sevinç yaşattı.İlk olarak 200 Milyralık destekten sonra kupa maçında futbolculara 1.00 Tl lik Primi ile maçta protokol trübünündekiyerine almasıda oludukça camiyı sevindirdi..

Bir Teşekkür de Nevşehirspor Yönetimine...
Özellikle Cantekin Ailesi olarak şehrin tanıtımı gençliğin spora teşviği anlamında büyük boşluğu olarak gösterilen Profosyonel ligllerde özlenen Nevşehirspor oluşturulmasında maddi manevi büyük emeği geçen Cantekin Ailesine ve tüm Yönetim Kurulu üyelerine teker teker özel teşekkür ediyoruz...

Öte yandan yıllardır bu konuda büyük eleştiri toplayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Nevşehirspor camiası barıştı.Şehri temsil eden bir takımın yanında o şehrin Siyasetçileri seçilmiş ve atanmışları ilçe belde köy Yerel Yöneticileri başta Belediye Başkanı olarak o trübünde olmasıda ayrı bir mutluluk ve özlenen tabloydu.Maç boyunca taraftarların toplu halde Ünver lehine tezahuratları da bunun apaçık göstergesiydi...


İnşallah bir daha ki maçtan itibaren Bütün Siyasi Parti yöneticilerini, bütün Oda Başkanlarını Bürokratları ve Valimiz,Milletvekillerimizide maçlarda görürüz...

Bu yıl Nevşehir i temsil eden Nevşehirspor Şampiyonluk için sağladığı büyük İnancı ona olan güveni ve şehri idare edenlerin tam desteklerini arkasına alarak bir tarih yazaıp özlenen beklenen Profosyonel lige tekrardan taşıyacaktır.

İşte tüm bu tabloda Nevşehirspor GK yönetimi Kulübün Resmi Sayfasından Kulübe destekleri ve maçta yerini alması hasebiyle Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver e Teşekkür açıklaması yaptı.

İşte O Basın Açıklaması...



 NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SN. HASAN ÜNVERDEN BİR DESTEK DAHA...
 
TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM.
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SN. HASAN ÜNVERDEN BİR DESTEK DAHA...
BAL TEMSİLCİMİZ NEVŞEHİRSPOR G.K. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA TFF. 3 LİGİN İDDİALI TAKIMLARINDAN SİVAS DÖRT EYLÜL BELEDİYESPORU 2-1 YENİP 1. TURU GEÇEREK BÜYÜK BAŞARI SAĞLADI VE 2. TURDA Kİ RAKİBİNİ BEKLEMEYE BAŞLADI.
 
 
OYNANAN MÜSABAKA ÖNCESİNDE NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HASAN ÜNVER NEVŞEHİRSPORUMUZA DAHA ÖNCE YAPMIŞ OLDUĞU 200.000-TL DESTEKDEN SONRA SOYUNMA ODASINA GİREREK TAKIMA BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNUP KAZANMALARI HALİNDE KİŞİ BAŞI 1000-TL TOPLAMDA 20.000-TL PRİM AÇIKLAMIŞTIR.
 
 
MÜSABAKAYI UZATMALAR DAHİL 120 DK İZLEYEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HASAN ÜNVER MAÇIN SON DÜDÜĞÜ SONRASI SAHA İÇERİSİNE İNEREK TÜM FUTBOLCULARI GALİBİYETTEN DOLAYI TEBRİK ETMİŞ VE MAÇ ÖNCESİ AÇIKLADIĞI PRİMİN ÖDEMESİNİ SAĞLAMIŞTIR.
 
 
BİZDE NEVŞEHİRSPORUMUZA VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERDEN DOLAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.
 
 
NEVŞEHİRSPOR G.K. YÖNETİMİ ADINA
BAŞKAN NECMİ CANTEKİN