Nevşehir Bims Sanayicleri Derneği Bimsader'in her ay geleneksel olarak düzenlediği toplantının bu ay ki ev sahipliğini Şimşek Bims yaptı. 

Özel bir restoranda gerçekleşen yemeğe AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk'ün yanı sıra AK Parti Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, Nevşehir AK Parti il Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda sektör temsilcisi olan Edip Avşar da katıldı.  

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı da milletvekilleri sanayicilerden seçimler için destek istedi.

Bims sanayicileri de bu çağrıya olumlu yanıt vererek  siyasi ve ekonomik istikrar için destek vereceklerini belirtti. 

Nevşehir’de ekonomik büyümenin tutarlı ve başarılı bir şekilde devam ettiğini ifade eden işletmeciler, Türkiye’nin 2023 vizyonuna yaraşır bir düzeye ulaşmasında sanayicilerin oldukça önemli bir noktada bulunduğunu belirttiler.

İstikrarın önemine 
vurgu yapan işletmeciler şöyle konuştular;
“AK Parti öncesi dönemlerin hatırlıyoruz da, geçmiş ile mukayese edildiğinde, hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görülmektedir. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi İlimize olumlu şekilde yansımaktadır. Fakat özellikle 7 Haziran sonrası yurt genelinde olduğu gibi ilimizdede belirsizlik ve güvensizlik ortamı tüm işçevrelerine sıkıntı yaşattı dolayısıyla vatandaşlarımıza yansımasıda olumsuz oldu.
Nevşehir ve Türkiye için Siyasi belirsizliğin ortadan kalkarak Ekonomik istikrar adına ülkemizizn yol almasını diliyoruz. İnşallah bu ekonomik istikrar 1 Kasım’dan sonra kaldığı yerden devam edecektir. Bizde üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” dedi.

Kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür eden AK Parti 26.Dönem Nevşehir  Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’de, büyüyen ve gelişen Nevşehir’de hizmetlerin yürütülmesi için vatandaşların yanı sıra sanayicilerin ve esnafların duyarlı yaklaşımlarının sevindirici bir düzeyde olduğunu belirtti.