Nevşehir'de önceki gün başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde kara saplanan ambulans, işçi servisi ve iki öğrenci servisi, köy halkının çabaları ile kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, 
Nevşehir Devlet hastanesi bünyesine bağlı bir ambulans soba zehirlenmesi nedeniyle Karacaören köyüne gelirken köy girişinde kara saplandı aynı yerde iki okul servisi ile bir işçi serviside kara saplandı. Daha sonra polis ekipleri ile köy halkının olay yerine gelerek yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı.

Öte yandan Nevşehir- Aksaray karayolu gece saatlerinden itibaren süren yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.
Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Acıgöl’den itibaren araçların Aksaray’a gitmelerine trafik ekipleri tarafından izin verilmiyor. Alayhan bölgesinde yaşanan yoğun tipi nedeniyle araçların geçişine izin verilmezken, karayolları ekipleri yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor.

Foto:Arşiv