Nevşehir Merkez Bahçelievler Mahallesi Hüseyin Yüncü Camii'nde Afganlı muhacir mülteci kardeşlerimiz için hatim merasimi yapıldı.

Babası vefat eden bir Afgan kardeşimizin taziyesi için Bahceli evler Hüseyin Yüncü camiinde toplanıp Hatmi Şerif okundu, hatim duası yapıldı. Cami cemaatinin  katılımıyla yemek ikramı yapıldığı toplantı da Afgan Türk Müslüman kardeşliğini yakından yaşandı ....Ensar muhacir kardeşliğini hissettik..

Ülkemiz insanının Ensar muhacir kardeşliğini  sözde değil, özde yasanildiğı merasimde, mahalle ve cami cemaatiyle birlikte yemek ikramından sonra program dualarla son bulduğu.. Cenaze sahibi Afgan kardeşimizin Türkiye ve Türk Müslüman Türk kardeşlerimize her konuda olduğu gibi cenaze tazyemizde gösterdikleri Ali cenapliktan dolayı teşekkür ediyorum dedi...

Bahçelievler Mahallesi İmamı Baki Öncel Hocanın örnek çalışmaları Nevşehir'de her kesimin büyük takdirini topluyor. FİB Haber Merkezi olarak şehrimizde kardeşlik adına güzel işlere imza atan Baki Öncel hocamızı tebrik ediyoruz.

İşte ensar muhacir kardeşliğinden en güzel görüntüler...