2013 yılıyla birlikte gelen yeni ağır cezalar yapılan trafik uygulamaları ile sürücülere kesiliyor. Nevşehir de Polis alkollü yakalanan sürücülere yeni cezalara göre 701 TL ceza kesiyor…

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne Sayın Mehmet Fidan’ın gelmesiyle birlikte ilimizde güvenlik,asayiş trafik,kaçakçılık gibi konularda çok ciddi çalışmalar başlatıldı.Nevşehir halkının güvenliği ve asayişi adına yürütülen çalışmalar ve kontrollerle suçlulara göz açtırmayan Nevşehir Emniyeti vatandaşlarımızdanda büyük takdir topluyor.

Nevşehir emniyetinin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten vatandaşlarımız Bu kente artık kaçak sigara alkol uyuşturucu ve diğer yasal olmayan hiçbir şeyin girmesi mümkün değil diyerek;” Barış Kenti Nevşehir artık huzur Kenti olarakta Türkiyenin örnek kentleri arasında gösteriliyor.”

Durumdan Araç Sürücüleride Memnun..!

Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Trafik ekipleri ile ortaklaşa gerçekleştirilen uygulamalarda evrak, bozuk ışık, emniyet kemeri ve alkol kontrolü gerçekleştiren trafik ekipleri çok sayıda aracı sorgulamadan geçiriyor. Uygulamalardan memnun olduklarını belirten araç sürücüleri, " Yolda can güvenliğimizi sağlayan polislere teşekkür ediyoruz. Daha güvenli bir şekilde trafikte olmak bizleri memnun ediyor. Alkollü sürücülerin trafiğe çıkmasını istemiyoruz. Onlarca insanımız alkol nedeniyle trafikte hayatını kaybediyor" dediler. 

Alkollü araç kullanan şoförlere ve araçlarda eksik evrak bulunduran sürücülere cezai işlem uygulanırken kontrollerin ve uygulamaların devam edeceği belirtildi.