Avrupa Kenti Nevşehir de en büyük temel ihtiyacımız Sularımız sürekli kesiliyor ve sularımız ne yazıkki akmıyor diyerek tepkilerini dile getiren vatandaşlar duyarsızlığın bu kadarınada pes diyerek Nevşehir in en modern mahallesi Esentepe mahallesinde yıl 2012 de su sıkıntısı yaşanıyorsa Nevşehirin diğer mahallelerinde yaşayanlara Allah sabırlar versin dediler.


Nevşehir de Su Sıkıntısı Afrikayı Aratmıyor diyen vatandaşlar,Nevşehiri Avrupa Kentine benzetenler Afrika kenti demek istemiş herlade diyorlar...


                      "HERKESİ VİCDANI İLE BAŞ BAŞA BIRAKIYORUZ"

Ne içecek nede yıkanacak nede temizlencek suyumu yok sularımız akmıyor Nevşehir Belediyesini arıyoruz ya telefonu açan olmuyor yada bize Stok yapın çağrısında bulunuyorlar.Şaka gibi ya çözüm üretmesi gereken Nevşehir Belediyesi aynen bize Su Stoku yapmamaızı önerisinde bulunuyorlar.Biz elbette biliyoruz su stoğu yaptık ama biçare geçici su sıkıntıları için tammada sürekli ve uzun süreli su kesintilerine Arupa kenti Nevşehir de çözüm bumu ???

suları akmayan vatandaşlar Nevşehir Belediyesine veryansın ettiler.

          " Nevşehir Belediyesine Veryansın..."

Artık Son çare olarak FİB Haber Merkezini aramakta bulduklarını dile getiren Nevşehir Esentepe mahallesinden çok sayıda vatandaş Esentepe mahallesinde su sıkıntısı sürekli yaşanıyor.Şuan en son 48 saattir su yok.Arıza var diyorlar.Gidelim görelim ne arzısaıymış diyoruz bakmak istiyoruz ama innamıyoruz bize aleni yalan söylüyorlar.Nerede arıza olduğunuda söyleyen yok telefona çıkan yok akmayan suyun nesi arıza yaptı kardeşim.Açıkcası Biz Esentepe mahallesi olarak suya doyamadık.

Avrupa kentinde sular yok.4 gün boyunca suyumuz hiç gelmedi. Vatandaş bu konuya tepkili stok yaptığın tavsiyesinde bulunuyorlar.

Dökme suyla değirmen dönmez

Bu şarkıyla kavuşuruz Seçimlerde görüşürüz ….

 Sayın Esentepe mahallesi muhtarımızı Ünver e teşekkür etmede değil asıl şimdi bakalım tepki verecekmi diye bekliyoruz.

Esentepe de bayanlar ne çamaşır makinemiz ne bulaşık maknemizi çalışıtamaz olduk.Sağlıklı yaşamın parçası SU dan mahrum bırakıldık.Çoluk çocuğumuz okula gidiyor ne onları ne kendimizi yıkanacak su bulamıyoruz.Bu çağda suların akmamasıni kabul edemiyoruz. Nevşehir Belediyesinin ilgisizliğini kınıyoruz dediler.

En kısa sürede Esentepe Mahallesinde artık çeşmelerde Suların akması için Nevşehir Belediyesi Başkan Hasan Ünver olmak üzere Nevşehir Belediyesinde Su işlerine Yusuf Kaya nın ilgilendiğini öğrendik.Sayın Kaya nın çözüm üreterek Su sorununun bitmesi çağrısında bulunuyoruz.FİB Haber Merkezi olarak konunun takipcisi olacağımızı belirtmek istiyoruz…