Suları sık sık sürekli ve uzun süreli kesilen vatandaşlar çileden çıktı. 2016 da Nevşehir de yaşadığımız bu su probleminin gerçek adı tam manasıyla REZALET diyorlar. 48 saattir sularımız yok diyen vatandaşlar adeta Afrika'ya döndük dediler.

Nevşehir in 2000 Evler ve Ragıp Üner mahallerinde yaşanılan su sıkıntısı nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti dile getiren vatandaşlarımız yaşadıkları mağduriyeti FİB Haber Merkezine anlattılar. En büyük temel ihtiyacımız Sularımız sürekli kesiliyor ve sularımız ne yazıkki akmıyor diyerek tepkilerini dile getiren mahalle sakinleri duyarsızlığın bu kadarınada pes diyerek Yetkililerin bu duruma el atmasını ve bir an önce suyumuzun akmasını istiyoruz” dediler.

                      "HERKESİ VİCDANI İLE BAŞ BAŞA BIRAKIYORUZ"

Ne içecek nede yıkanacak nede temizlencek suyumuz yok sularımız akmıyor Nevşehir Belediyesini arıyoruz ya telefonu açan olmuyor yada bize Stok yapın çağrısında bulunuyorlar. Şaka gibi ya çözüm üretmesi gereken Nevşehir Belediyesi aynen bize Su Stoku yapmamızı önerisinde bulunuyorlar.Biz elbette biliyoruz, su stoğu yaptık ama biçare geçici su sıkıntıları için tamamda sürekli ve uzun süreli su kesintilerine çözüm bumu ???

Artık Son çare olarak FİB Haber Merkezini aramakta bulduklarını dile getiren Nevşehir 2000 Evler mahallesinden çok sayıda vatandaş mahallemizde su sıkıntısı sürekli yaşanıyor.Şuan en son 48 saattir su yok.

Dökme suyla değirmen dönmez

Mahalle sakini bayanlar ne çamaşır makinemiz ne bulaşık maknemizi çalıştıramaz olduk.Sağlıklı yaşamın parçası SU dan mahrum bırakıldık. Çoluk çocuğumuz okula gidiyor ne onları ne kendimizi yıkanacak su bulamıyoruz.Bu çağda suların akmamasıni kabul edemiyoruz. Nevşehir Belediyesinin ilgisizliğini kınıyoruz dediler.

 
Cumartesi günleri Su kesintileri :
 
2000 Evlerde her hafta sonu 2. 3 gün yaşanan su kesintisini de haber yaparmısınız? Usandık artık. Ne zaman düzelecek bu sıkıntı... 
Merhaba. 2000 evlerde 28 saattir sular kesik. Konuyla ilgili bilginiz var mı? Merhaba. Rica ediyorum Nevşehir'in su problemini sürekli gündemde tutmaya çalışın. Bu kadar sık ve uzun sureli kesilmelerin sebebi nedir? Özellikle 2000 evler bölgesinde su an itibariyle 24 saattir sular kesik. 2016 yılındayız artık bu ne ilkellik. Bunun mantıklı bir açıklaması da yok. Tekrarlayan bu durum yeterince sıkıcı olmaya başladı.

FİB Haber Merkezi olarak konunun takipcisi olacağımızı belirtmek istiyoruz…